Sommerskole

AGF Idrætskolen har siden 2011 lavet sommerskole for børn og unge i klassetrinnet 1.-5. klasse. Tilbuddet er en del af sommerferieaktiviteterne. Det er ofte i den første uge af børnene sommerferie.

Hvad laver vi
En aktiv uge med masser af sjove og udfordrende idrætsaktiviteter. Tons og tummel, gymnastik, udeaktiviteter, boldspil, udflugter mv. Instruktører fra AGF Idrætsskole står klar til at give 130 børn en uforglemmelig uge.

Konceptet
 Det er en sommerskole med fart på, hvor børnene har plads til at udfolde sig og være aktive. Her er de perfekte rammer for at gode venskaber kan udvikle sig.

Sted
Vi har de sidste mange år været på Marselisborg Gymnastikcenter, Dalgas Avenue 12, 8000 Aarhus C

Tilmelding
Man kan tilmelde sig sommerskolen, når Aarhus Kommune har udsendt deres ferieavis. Tilmeldingen har de sidste år åbnet op midt i juni. Husk dog at holde øje med avisen og hjemmesiden.
Man kan tilmelde sig holdet på vores hjemmeside. Under fanen tilmelding finder du holdet sommerskole, her bliver du ledt videre til vores tilmeldingssystem på conventus og her udfylder du barnets og dine oplysninger.
Vi har et deltagermax på 130, derefter kommer man automatisk på venteliste.
OBS man er altså ikke kommet ind på sommersolen hvis man står på venteliste.

Pris: Tilbuddet er gratis!