AGF Rollespil er en uge med eventyr, leg og gode oplevelser. Det er børn og unge mellem 8 og 11 år. Tilbuddet er en del af sommerferieaktiviteterne. Sommerskolen udspiller sig oftes både i uge 27 og uge 28

Hvad laver vi
Aktiviteterne er for dig, der har lyst til at prøve kræfter med rollespil på forskellige måder og niveauer. Vi laver dragter og våben sammen, inden vi går ud i naturen.

Sted
Vi har de sidste mange år været på Læssøesgadeskole, Læssøesgade 24, 8000 Aarhus C

Tilmelding
Man kan tilmelde sig sommerskolen, når Aarhus Kommune har udsendt deres ferieavis. Tilmeldingen har de sidste år åbnet op midt i juni. Husk dog at holde øje med avisen og hjemmesiden.
Man kan tilmelde sig holdet på vores hjemmeside. Under fanen tilmelding finder du AGF Rollespil, her bliver du ledt videre til vores tilmeldingssystem på conventus og her udfylder du barnets og dine oplysninger.
Vi har et deltagermax på 30, derefter kommer man automatisk på venteliste.
OBS man er altså ikke kommet ind på sommersolen hvis man står på venteliste.

Pris: Tilbuddet er gratis!