Parkour for børn med autisme og/eller ADHD

Holdet er for 8 - 13-årige drenge og piger.

Holdet er for børn med autisme, ADHD eller lignende diagnose. Det er fra 8 år og opefter, skriv eller ring hvis du er i tvivl om dit barn kan deltage. Her bliver der taget højde for barnets handicap, og der er derfor plads til forskellighed.

På holdet er der en meget stor tydelighed, kontinuitet og genkendelighed.

Parkour er en forholdsvis ny idrætsgren, der vinder mere og mere frem i bybilledet. Derfor skal der også være mulighed for at dyrke parkour i Idrætsskolen! Parkour handler om at komme direkte fra A til B. Derfor ligger udfordringen i at kravle, springe og klatre over de forhindringer, der måtte være på vejen. Og det selvfølgelig på den sejeste måde! I træningen arbejdes der med basis færdigheder inden for parkour, og der arbejdes med balance og let styrketræning. Den unge kan deltage sammen med en hjælper alt efter, hvad der vurderes som bedst.

Instruktørerne vil som minimum have gennemgået et kursus om autisme og ADHD. Nye instruktører deltager derfor i DHIF´s kursus ”Idræt for børn og unge med autisme og ADHD” d. 12 januar 2013.

Holdinformation

Du kan gå til Parkour for autister på:

Læssøegadeskole torsdag
Fra kl. 15-16 i pigesalen
Instruktører: Jens Kim, Jens Christian og Christian

Pris for deltagelse i et år

Indmeldelse i AGF’s Idrætsskole koster 1100 kr.

Praktisk info

Hold øje med kalenderen og jeres mail. Er der aflysninger eller andet, får I besked herom over mail. Sæsoner løber fra uge 36 til uge 17. Holdet følger Aarhus Kommunes skoleferier, og der vil altså ikke være træning i ferierne.